Hirdetés

Laptopokba is jöhetnek a hatmagos Intel Core processzorok



|

A Cofee Lake családban mutatkozhatnak be az első modellek.

Hirdetés

A belátható jövőben nem csak asztali számítógépekbe, de laptopokba is kínálhat majd hatmagos processzorokat az Intel. Egy frissen kiszivárgott ütemterv szerint az első modellek a Coffee Lake családban mutatkozhatnak be, azaz továbbfinomított, 14 nanométeres Kaby Lake chipek lehetnek. A nemrég bemutatkozott Kaby Lake szintén csak egy ráncfelvarrás, a Skylake utódja.


Hirdetés


A kiszivárgott dokumentáció alapján a hatmagos Intel Core központi egységek 2018 második felében mutatkozhatnak majd be, a gyártó 35-45 wattos TDP-vel rendelkező H-szériájának tagjaiként. A laptopos egységekhez képest magas TDP-ből fakadóan csak a gamereknek tervezett vagy mobil munkaállomásoknak szánt, azaz komoly tűzerővel ellátott noteszgépekben válhatnak elérhetővé.



(Forrás: Guru3D)

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.