Hirdetés

Látogatás az USB-s Kung Fu mester szülőhazájában



|

Meglepően feldobják az ember hangulatát a Bone Collection stílusos USB meghajtói.

Hirdetés

A számítástechnikai piac résztvevői már sokszor bizonyították, hogy az iparágnak nem kell feltétlenül unalmasnak, szürkének és savanyúnak lennie, sőt, a legnagyobbak közé sorolható Apple hajóját is jelentős részben a design és a stílus vitte előre. Talán épp ezt akarja könnyedebb területen megismételni a Fruitshop is Bone Collection termékeivel. Tajvani látogatásunk egyik állomása volt a szokványos, kissé szürke és a mindennapi munka hangulatával átitatott telephely, de a Fruitshop irodája és bemutatóterme erőteljesen kirítt a képből. A gyártó egyéb iPhone kiegészítők mellett könnyed, rajzfilmfigurák arányait idéző, már-már gyerekes stílusú USB flash meghajtókat tervez és gyárt. (A munka design vezetője a cég igazgatója, Reads Lin.) Itthon nem túl széles köreben ismert termékek ezez, de valószínűleg lesznek, mert talán sokak szerint megér egy kis ártöbbletet, ha egyedi, eddig kevesek által használt és szimpatikus meghajtót használhatnak. Érdemes megnézni a fotógalériát.

A cég dicsőséglistáján a nevüket fémjelző Maru pingvin mellett (róla mobil játékok is szólnak) a Kung Fu Master Driver az egyik legütősebb elem. Egy készletet vásárolhatunk meg és magunk választhatjuk ki, hogy a 3 vagy 8 GB-os USB 2.0 flash meghajtót rejtő, lebomló szilikon figura kezében milyen fegyver legyen. Látszólag semmiség egy ilyen bolondos külsejű meghajtó, de miután végigtapogattunk néhány hasonló terméket egyszerűen jobb kedvünk lett. Talán másnak is segít.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.