Hirdetés

LCD-ből érintőképernyő



|

Ha már rendelkezel egy LCD-kijelzős monitorral, most itt a lehetőség, hogy érintésvezéreltté tedd.

Hirdetés

Nem kell hozzá más, csak egy EM215 modul a taipei-i illetőségű Albatron Technology-tól, ami gyakorlatilag egy monitorra applikálható keret, speciális betéttel.

 

 

 

 

Fő jellemzői: ez az első, külsőleg és utólag felszerelhető szerkezet, mely olyan 16:9-es, vagy 4:3-as képaránnyal rendelkező multimédiás LCD monitorokkal kompatibilis, amelyek kijelzőfelülete nem nagyobb, mint 478 mm x 269 mm. Legoptimálisabban 21,5 hüvelyk nagyságú, 16:9-es arányú monitoron használható. Nem igényel külön szerszámokat vagy illesztőprogramot, így installálása rendkívül egyszerű. Minden szabványos Windows-os mozdulatot támogat – XP és Vista alatt az egyszerű érintésvezérlés, Windows 7 alatt a teljes multitouch-vezérlés működik. Használata közben nincs szükség különleges írópálcára – megteszi bármilyen, műanyag hegyű toll, pálcika, vagy a saját ujjunk is, még kesztyű viselése estén is. Optikai érzékelésű, rendkívül ellenálló és ultraprecíz, a felbontása 32767x32767, frissítése 120 frame/sec. A modul kb. 495x292 mm nagyságú, 726 gramm tömegű, a felülete pedig különleges, 2 mm vastagságú edzett üveg, mely nem fog egykönnyen összekarcolódni.


Az ára majd a június elseje és ötödike közt megrendezésre kerülő Computex 2010 alatt és után derül ki.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.