Hirdetés

LCD HDTV-k beépített Blu-ray-lejátszóval



|

AQUOS DX család a Sharptól.

Hirdetés

 

Az elmúlt hónapokban már több gyártó is beszélt olyan LCD HDTV-ről, amely beépített Blu-ray-meghajtóval rendelkezik. Az első cég, amelynek már van is ilyen tévéje, és nemsokára piacra is kerül, a Sharp.

 

Az AQUOS DX széria a világ első olyan LCD HDTV-jeinek a családja, amelyek belső Blu-ray-lejátszóval vannak felszerelve.

 

A 26, 32, 37, 42, 46 és 52 hüvelykes méretekben létező televízió beépített HDTV-tunerrel, és alulra helyezett hangszóróval rendelkezik.

 

Full HD felbontásra egyedül a 37 és 52 hüvelykes változatok képesek, a többi csupán 1366 x 768 pixelt tud megjeleníteni.

 

Japánban már ebben a hónapban elkezdik forgalmazni az új HDTV-ket, 200 000 és 500 000 jen között (400 000 - 1 000 000 forint). A világ többi részének egyelőre várnia kell az AQUOS DX szériára. 

 

sharpaquos_dx.jpg
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.