Hirdetés

LCD HDTV-k beépített Blu-ray-rögzítővel



|

Növelné piaci részesedését a Sony.

Hirdetés

 

A Sony az otthoni videózás iránt érdeklődő felhasználókat főként a PlayStation 3-al tudta megragadni: ez adta a gyártónak a piaci részesedést is a szektorban. A vállalat elérkezettnek látja az időt arra, hogy a Blu-ray egyedül is megálljon a lábán.

 

Rioji Csubacsi, a Sony szóvivője egy Tajpejben tartott sajtókonferencián elmondta, a gyártó reméli, hogy Blu-ray-termékeik világszintű piaci részesedéseit 2008 végéig a jelenlegi 20%-ról 50%-ra tudják növelni. A Sony ennek érdekében néhány LCD HDTV-t beépített Blu-ray-rögzítővel szerel majd fel.

 

Ez mindenképpen jó ötletnek bizonyulhat, hiszen szélessávú multimédiás tartalom felvételére biztosítana lehetőséget, bármilyen külső író, vagy rögzítő nélkül.

sonyhdtv.jpg
A jövőben beépített Blu-ray-rögzítővel
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.