Hirdetés

LCD TV nagy kontrasztaránnyal



|

Hamarosan hazánkba is megérkeznek a nagy kontrasztarányú LCD TV-k.

Hirdetés

A Samsung új M87 Full HD LCD TV-je egy sor újdonságot tartalmaz. Egyik legfontosabb, hogy a hagyományos SD, illetve 1080p-nél kisebb HD videojelet képes feljavítani 1080p-re, ezáltal a tévéadások is élvezhetőbbek lesznek. A nagy képátlójú televíziók esetében a magas válaszidő is problémát jelent, ezen pedig a  Movie Plus szolgáltatás próbál segíteni.

 

Az új készülék SuperClear panelje 15 000:1-hez dinamikus kontrasztarányt nyújt, ezátal teltebb színek és tökéletesebb színátmenetek érhetők el a legvilágosabb és a legsötétebb színek között, illetve kiküszöböli az LCD-k esetében tapasztalható csillogás jelenséget is.

 

A tévén három HDMI csatoló található, amin keresztül akár Blu-ray, HD DVD lejátszó, játékkonzol, HD kamkorder, HD műholdvevő vagy kábeltévé vevőegység is csatlakoztatható. A számítógépes játékok rajongói számára rendelkezésre áll a Game Mode, amely a Movie Plus révén folyamatos mozgást, illetve a Deep Colornak hála a élénkebb színeket és lágyabb képet kínál.

 

samsung_tulipfullhd_k.jpg
 

 

A mellékelt távirányítóval vezérelhetjük a képernyő pozícióját: jobbra-balra 20 fokkal, lefelé pedig 15 fokkal képes elfordulni, illetve megdőlni.

 

Az új Samsung M87 Full HD LCD TV-k 37, 40, 46 és 52 hüvelykes képátlóval kerülnek hamarosan forgalomba Magyarországon.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.