Hirdetés

Leadtek: Felhizlalt GeForce 9500GT



|

Egyre több a memória az alsó-kategóriás vezérlőkön.

Hirdetés

A VGA-gyártók többsége kiválóan alkalmazza azt a receptet, mely alapján úgy lehet vonzóbbá tenni egy harmatos 3D-s teljesítménnyel megáldott grafikus vezérlőt, hogy minél több VRAM-ot integrálnak a nyomtatott áramkörre. Bizonyos vakításnak szokás ezt nevezni geek körökben, ám ne legyünk ennyire rosszindulatúak, inkább nézzük, mit alkotott ismét a Leadtek.

 

leadtek_winfast_px9500_gt_1gb.jpg

 

 

Legújabb felesztésük a már 55 nanométeren készülő G96-os grafikus magon alapszik, más szóval tehát egy GeForce 9500 GT kártyáról van szó. A 32 darab stream processzort tartalmazó GPU 575 megahertzen jár, a kis végrehajtó egységek órajele pedig 1400 megahertz. Eddig semmi különös, viszont most jön a trükk. A 128 bites memóriabuszra a referencia tervekhez képest dupla akkora RAM-mennyiséget aggatott a gyártó, így a kis grafikus agy nem kevesebb, mint 1 gigabájtnyi memóriával gazdálkodhat. Az ár alacsony szinten való tartása érdekében a legolcsóbb GDDR2-es modulokból áll össze ez a mennyiség, az üzemfrekvencia effektíve 1000 megahertz.

 

A két DVI-kimenettel, DirectX 10 és PhysX képességekkel ellátott WinFast 9500 GT 1024 MB áráról egyelőre semmit sem tudni, a boltok polcain való megjelenése e hónap végére jósolható.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.