Hirdetés

WinFast TV Pro 1920



|

Nagy felbontású monitorunkat alakítja Full HD tévévé a Leadtek TV Pro 1920

Hirdetés

A külső TV-BOX megoldások közé tartozik a TV Pro 1920, azaz anélkül tévézhetünk segítségével egy monitoron, hogy bármiféle meghajtóprogramot kellene telepítenünk a PC-re. Alapvetően számítógépre sincsen feltétlenül szükségünk ahhoz, hogy használni tudjuk, de néhány hasznos funkcióval kedvez a PC tulajdonosoknak.

 

leadtekback_.jpg
A TV Pro 1920 hátoldala a VGA be- és kimenetekkel,
hang és RF antenna csatlakozással
 

 

A mellékelt VGA átjátszókábellel kell a gép VGA kimenetére kötnünk, majd a monitor kábelét a TV Pro VGA kimenetére kell csatlakoztatnunk. Hasonlóan kell eljárnunk a hanggal is, ezután a távirányítóval vagy a gépházba épített kezelőgombokkal választhatunk, hogy teljes képernyőn gépeznénk, tévéznénk, vagy akár félig áttetsző ablakban háttér-tévéznénk, miközben a számítógépet használjuk.

 

 
leadtektvpro1920_.jpg
 Leadtek WinFast TV Pro 1920

 

A készülék erőssége, hogy teljes HD felbontású (1920×1080 pixel) monitorral is használható. Ilyenkor a kisebb felbontásoknál használható 75 helyett csak 60 Hz képfrissítésig mehetünk el, de ez LCD megjelenítőn egyáltalán nem jelent problémát, nem okoz vibrálást (CRT monitorokhoz nem javasoljuk ezt a modellt). A beépített, magyar nyelvre is átállítható képernyőmenüben illetve távirányítóval választhatjuk ki a kívánt képméretet, itt állítható három lépésben a zajcsökkentés erőssége, az áttetszőség, alvó üzemmód.



Érdekes funkció a dinamikus megvilágítás, ha aktiváljuk, akkor a beépített fényérzékelő révén a készülék a szoba fényviszonyaihoz hangolja a kép fényerejét. Ez legfeljebb régi CRT monitorok esetében csökkenti az energiafogyasztást, de – ha nem túl árnyékos polcon tartjuk a készüléket – legalább segíthet abban, hogy ne erőltessük feleslegesen szemünket.

 

 

leadtekscreen.jpg
Honosított menü és néhány beállítás


Kábeltévéről vagy tetőantennáról származó analóg adást képes fogni a készülék, választhatunk a gyors és az alapos hangolás között, utóbb mintegy 6 percet vett igénybe és nem hagyott ki csatornákat. Helyesen ismeri fel a TV Pro hazánkat, korrekt PAL televíziós rendszert állít be és jól kezeli a hangot is (csak A2 sztereó van). Nem csak a tuner szolgálhat forrásul, hanem kompozit és S-Videobemenet is. Lehetőségünk van nagy felbontású analóg videojel megjelenítésére is az előlapi komponens bemenet révén, így nincs akadálya hogy a modern, nagy felbontású játékkonzolok képét megjelenítsük monitorunkon.

 

 

leadtekfront_.jpg
A komponens bemenet révén modern játékkonzolok is csatlakoztathatók

 
Elvileg sok mindent tud a TV Pro 1920, azonban épp a lényegen spórolt a gyártó. A sokféle szolgáltatással megspékelt készülékbe elég gyenge minőségű képátalakító áramkörök kerültek, sem a színek, sem a dinamika nem üti meg a tévétől elvárt szintet. Részletek vesznek el a képből, akármelyik bemenetet vagy a tunert válasszuk is forrásul és a színek sem természetesek, bárhogy hangoljuk is a beállítómenüt. Megnyerő a barátságos, oldalra állítható gépház és a sokféle apró szolgáltatás, de vásárlás előtt számolnunk kell azzal, hogy a monitoron elérhető hatás nem üti meg a tévék szintjét.





Névjegy



Termék: Leadtek WinFast TV Pro 1920
Forgalmazó: Cédrus Kft.
Ár: bevezetés alatt
Web: katt ide




Adatok


  • Külső TV boksz megoldás, VGA be- és kimenet
  • RF antenna bemenet kábeltévéhez vagy tetőantennához
  • Kompozit és komponens (Y,Pb,Pr) és S-Video képi bemenetek
  • Sztereo RCA hang bemenet (videoeszközök felől)
  • Sztereó jack hang be- és kimenet
  • 1920×1080, 1680×1050, 1024×768 és 800×600 felbontások támogatása
  • 220×121×41 milliméteres méretek
  • Távirányító és VGA átjátszókábel mellékelve





Értékelés



Leadtek WinFast TV Pro 1920

Előny:  Nagy felbontású 16:10 oldalarányú monitorokhoz és modern játékkonzolokhoz is használható, honosított menü, jópofa szolgáltatások

Hátrány:  Gyenge képminőség

Teljesítmény: 3

Szolgáltatás: 4

Ár/Érték: -

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.