Hirdetés

Leállt a GeForce GTX 580 gyártása



|

A 2010. novemberében debütált kártya egy évig volt a legerősebb egy-GPU-s vezérlő.

Hirdetés

A SweClockers forrásai szerint az NVIDIA leállította a GeForce GTX 580-as videokártyájának a gyártását. A vezérlő 2010. novemberében debütált, és egy éven keresztül mondhatta magáénak a világ leggyorsabb egy-GPU-s videokártyája címet.

 

A trónról a GeForce GTX 580-at az AMD taszította le, a Radeon HD 7900-as szériával. Az NVIDIA válaszlépése, a GeForce GTX 680 azonban hozta az elvárásokat, és miután a TSMC már nem küszködik problémával a 28nm-es lapkák gyártása terén, a GeForce GTX 580 befejezhette szolgálatát.

 

Természetesen a GTX 580 nem tűnik el azonnal a piacról, ugyanis a raktárkészleteket fokozatosan szeretnék értékesíteni. A mostani hírhez kapcsolódik, hogy az NVIDIA már korábban leállította a GeForce GTX 590 gyártását.

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.