Hirdetés

Lebukott a Google új táblagépe



|

Flounder kódnév alatt tűnt fel az új Nexus táblagépe a Google-nek.

Hirdetés

Egy ideje már hallunk olyanokról, hogy a Google idén nyáron mutatja be a legújabb Nexus táblagépét, amely 8,9 hüvelykes kijelzőt kaphat. A Google egyik Chrome-hibákat követő oldalán most állítólag feltűnt a készülék, méghozzá Flounder kódnév alatt. Mivel a korábbi Nexusok halak után lettek elnevezve, és most is egy óceáni halról van szó, ezért valószínűsítik sokan, hogy a Nexus 8-ról van szó

Hirdetés

Miközben nem tudni, hogy ki gyárthatja a készüléket, az sem tiszta, hogy pontosan milyen tulajdonságokat rejtegethet a táblagép. 

Korábban azt beszélték, hogy a Google következő tabletje immáron felsőkategóriás lesz, és az idén megjelenő eszközt az HTC gyártaná. Szintén idén nyárra várható az Android 4.5-ös frissítése, amit természetesen egy új Nexus hardver megjelenése is kísérne. Az LG G3-ra alapozva egy Nexus 6 okostelefon is szóba került már, erre viszont az idei év első felében biztos nem számíthatunk. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.