Hirdetés

LED-es EIZO Foris monitor IPS panellel



|

A multimédiás FS2332 IPS panellel és LED-es háttérvilágítással rendelkezik.

Hirdetés

Idén júliusban érkezik az EIZO legújabb monitora. A kijelző a Foris szériába tartozik, és az FS2332 kódnévre hallgat. A multimédiás megjelenítő egy 23 hüvelykes IPS panelt kínál, 178/178 fokos betekintési szögekkel, továbbá LED-es háttérvilágítással. Az úgynevezett Smart Resolution technológia a még élesebb képről gondoskodik, a beállításokat módosítva.

 

Az EIZO újdonságának natív felbontása 1920 x 1080 pixel, válaszideje 6 milliszekundum (G2G). Maximális fényereje 250 cd/m2, míg a kontrasztaránya 1500:1. Rendelkezik egy pár beépített, 0,5 wattos hangszóróval, illetve egy úgynevezett EcoView szenzorral, ami a képernyő fényerejét a környező világossághoz mérten állítja be.

 

A D-Sub, DVI és dual-HDMI csatlakozókkal ellátott EIZO Foris FS2332 áráról egyelőre nem tudni semmit, azonban a júliusban piacra kerülő monitorra a gyártó öt év garanciát vállal.

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.