Hirdetés

LED-es monitor a Wortmanntól



|

Egy 24 hüvelykes, LED-es háttérvilágítású modellel bővült a Terra széria.

Hirdetés

A hazai piacon kevésbé ismert Wortmann AG bemutatta legújabb monitorát, amely a Terra szériát bővíti. A kijelzőt Terra LED 2450W névre keresztelték. Ebből következik, hogy a megjelenítő 24 hüvelykes panellel rendelkezik, amely egyébként 1920 x 1080 pixel megjelenítésére képes.

 

Amint azt a neve sugallja, a monitor LED-es megvilágítást használ, ezáltal kevesebb energiát fogyaszt, és sokkal szebb képet biztosít használója számára. A burkolat lakkfekete borítást kapott, maga a kijelző pedig 5 milliszekundumos válaszidővel, 15 000 000:1 dinamikus kontrasztaránnyal és 250 cd/m2 fényerővel rendelkezik.

 

Csatlakozók tekintetében D-Sub és DVI bemenet áll rendelkezésre, az extrák sorát pedig a beépített hangszórók bővítik. A Terra LED 2450W-re három év garanciát vállal a Wortmann. A kijelző ára 209 euró.

 

 

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.