Hirdetés

LED-es monitorokkal újít a Zalman



|

Még a CES 2013 végével is akadnak említésre méltó érdekességek: ilyenek a Zalman új LCD-i is.

Hirdetés

Bár a 2013-as CES már véget ért, még így is akadnak olyan érdekességek, amelyeket érdemes megemlíteni. Ilyenek a Zalman új monitorai is, a LED-es háttérvilágítású TM215, TM230, TM270 és TM270VA. A kijelzők ebben a sorrendben 21,5, 23, 27 és 27 hüvelykes képernyőmérettel rendelkeznek.

A TM270VA és a TM270 között csupán egyetlen különbség van, azonban, ha a méretbeli eltérést leszámítjuk, akkor a másik két modell esetén is igaz ez a kijelentés. A TM270VA VA panelt használ.A Zalman újdonságai 5 milliszekundumos válaszidővel és 250 cd/m2 fényerővel rendelkeznek, a betekintési szögük 170/160 fok, valamint került még rájuk egy pár 2 wattos hangszóró is. 

Sajnos az árakról nem esett szó, azt azonban már tudni, hogy a Zalman ebben a negyedévben akarja piacra dobni a monitorait (január és március között), így vélhetően hamarosan ezt is megtudjuk.

Képforrás: Techpowerup
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.