Hirdetés

LED nyomtató Intel aggyal



|

Színes, névkártyára is dolgozik, nagyobb színhűséggel, részletesebben.

Hirdetés

Az OKI Printing Solutions piacra dobta új, nagy teljesítményű C9850-es színes LED nyomtató sorozatát. Az inline rendszerű hálózati, vállalati felhasználásra szánt printer egy- és négytálcás változatban kapható. A beépített EFI Fiery System 8e vezérlőegységnek, az OKI Printing Solutions mikrofinomságú High Definition tonerének, valamint a ProQ4800-as többszintű technológiának és az 1200 x 1200dpi felbontásnak köszönhetően nagyobb színmélységgel és színhűséggel kecsegtet az új modell.

 

 

c9850hdn_.jpg

 

1GHz Intel Celeron M processzor adja a számítási teljesítményt a C9850-ben, mely így percenként akár 36 színes A/4-es vagy 40 fekete-fehér oldal folyamatos kinyomtatására képes a specifikációk szerint. Ezt a beépített EFI Fiery System 8e vezérlőegység segítségével éri el, amely felismeri a nyomtatandó képek, dokumentumok jellemzőit, így gyorsabban nyomtathatóak ki például a Microsoft és az Adobe dokumentumok

A C9850-es típusú nyomtatót kifejezetten olyan vállalatok számára tervezték, melyeknek kiemelkedően magas a színes nyomtatási igénye és a feladatok változatosak. 300 gramm/négyzetméteres A3-as lapokat és reklámcsíkokat is képes nyomtatni, a gyártó ajánlása szerint alkalmas kisebb példányszámú, brossúra minőségű nyomtatásra. A kreatív kiadványok (például névjegy, brossúra, meghívó) szerkesztéséhez a Template Manager 3.0 szoftvert mellékeli az OKI, ingyenesen. Az irodai munka biztonságát a mellékelt PrintSuperVision és Secure Print távfelügyeleti eszközök erősítik.

A C9850-es modell 2008. augusztusától kapható, javasolt végfelhasználói ára mintegy 1,4 millió forinttól indul egy tálcás alapkiépítésben.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.