Hirdetés

Lefotózták a Polaris-alapú AMD kártya csatlakozóit



|

Egy demóra használt gépben az AMD következőgenerációs grafikus kártyája volt.

Hirdetés

Az AMD a Capsacin eseményén megmutatta az első Direct X 12 AAA játékok egyikét, a Hitmant. Mindezt egy olyan gépen, amiben már a gyártó következőgenerációs GPU-ja dolgozott. 

Hirdetés

A GPU a Polaris architektúrára építkezett, de sajnos a pontos specifikációk nem derültek ki. 

Vannak helyette képek a grafikus vezérlő hátlapi paneljéről. Ez nem hasonlít semmire, amit jelenleg az AMD kínál a referenciakártyáin - sokkal inkább arra, amit az NVIDIA ad egyes csúcskártyáinál. 

Az első slotnál négy csatlakozó látszik: három DisplayPort és egy HDMI. A másodiknál egy DVI csatoló, illetve a léghűtés szellőzője. 

A Polaris architektúra a DisplayPort 1.3 mellett a HDMI 2.0a szabványt is támogatja. A DisplayPort 1.3 nem csak megbirkózik a 4K-val 120 Hz-en, de a 4K-HDR 60 Hz-en és az 5K 60 Hz-en sem gond. 

A demóhoz használt kis gép a Hitmant Ultra beállítások mellett 60 fps fölött vitte, 2560 x 1440-es felbontáson. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.