Hirdetés

Léghűtéssel új vizeken



|

Az ASUS hibrid, lég- és vízhűtését, a Fusion Thermo-t már a folyadékhűtő-készeletek gyártói is protezsálják.

Hirdetés

A szabadalmaztatásra benyújtott egyedüli Fusion Thermo februárban mutatkozott be a Maximus V Formula alaplapon. Az egyedi megoldás nélkülözhetetlen vázát egy felső kategóriás alumínium hűtőborda alkotja, mely a hatékony hőelvezetéshez számottevően hozzájárul. Normál esetben a VRM-ekben keletkező hőt egy hőcső vezeti el, azonban a Fusion Thermo ezt még egy tiszta rézből készült vízcsatornával is megspékeli. A passzív-, illetve vízhűtésre felkészült megoldás, az utóbbi utilizálásával egyértelműen jobban teszi a dolgát, mivel a gyári ábrákat szemlélve közel 20-30%-al dolgozhatnak hűvösebb körülmények között a VRM-ek.

 

 

A vízhűtés ugyan szuper dolog, de egyes felhasználóknak nehézséget okoz a kiépítése. Nos, ebben az esetben emiatt nem kell aggódni, hiszen a gyártó a Fusion Thermo két végén egy-egy galvanizált csőcsonkot helyezett el. Az egyedi funkció növekvő sikereit pedig mi sem mutatja jobban, hogy a független tesztek alapján már tíz folyadékhűtés rendszer gyártó (EKWB, Swiftech®, Thermaltake, Zalman, Alphacool, Aquacomputer, XSPC, Koolance, Bitspower, Watercool.de.) támogatja a megoldást.

További részletekért katt ide.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.