Hirdetés

Léghűtőnek tűnő vízhűtővel állt elő a Cooler Master



|

A MasterLiquid Maker 92 esetében nem kell radiátort csavarozni a gépházba.

Hirdetés

Az elmúlt években ugyan megfizethetővé vált a vízhűtés, azonban az elbaltázott összeszerelés miatti szivárgás réme sokakat visszatart a kipróbálásától. A probléma megoldása érdekében a gyártók előálltak a zárt rendszerű folyadékhűtő rendszerekkel, ezeket a dobozukból kivéve nem kell egyénileg összelegózni és folyadékkal töltögetni, csak be kell szerelni a processzorral érintkező részüket és a radiátorukat.


Hirdetés


A Cooler Master most egy fokkal tovább ment. A hétfőn bejelentett MasterLiquid Maker 92 hűtőjét elsőre akár egy nagyobb méretű léghűtőnek is nézhetik az érdeklődők, hiszen azokhoz hasonlóan egyetlen blokkból áll, beépítve tartalmazza a radiátort. A léghűtőkhöz hasonlóan csak fel kell fogatni a processzor tokozására, majd a tápkábel csatlakoztatása után használható is.



A két ventilátort és egy radiátort tartalmazó felső része vertikális és horizontális pozícióba egyaránt dönthető, a klasszikus tornyok mellett a kisebb méretű - tipikusan mini-ITX alaplapokhoz szánt - fekvő házakban is bevethető. Vízszintes pozícióban a radiátoron áthajtott levegőt az alaplapra fújja a hűtő, ez jó hír a processzorfoglalat körüli komponensek számára.



Az 5 év garanciával érkező, csak Intel processzorokkal kompatibilis MasterLiquid Maker 92 várható áráról még nem adott tájékoztatás a Cooler Master. Első körben 2016. augusztus 30-tól lesz előrendelhető a gyártó weboldaláról, limitált mennyiségben.



(Forrás: Tom's Hardware, Cooler Master)

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.