Hirdetés

Egy elemre hasonlít a szokatlan egér



|

A piacon számtalan kivitelben léteznek egerek, melyek hol szokatlan színekkel, hol pedig érdekes formákkal csábítják az embert.

Hirdetés

A Kandenchi féle dizájnegér ötletét a góliát elem adta, és ennek megfelelően a függőleges kiterjedése sokkal nagyobb, mint a vízszintes. Funkcióját tekintve nincs túlcifrázva, bal gomb, jobb gomb, és a kerék, bár legtöbbünknek ez elég is, sőt sokan vagyunk, akik megőrülnek az agyongombozott egerektől, melyek akaratunk ellenére oda-vissza lépkednek az oldalak között böngészés közben, köszönhetően a véletlen mellényúlásoknak.

 

 

A képet elnézve úgy tűnik, hogy maga a kezelés is megszokást igényel, nem is beszélve az ergonómiáról, mert nem valószínű, hogy hosszú távon kényelmes lehet egy ilyen rudat tologatni össze-vissza. Aki mégis szeretné kipróbálni, az 65 dollár ellenében megteheti az Elecom hálózatán keresztül, valamikor októberben, amennyiben Windows XP/Vista/7, vagy Mac OS 10.5 (és felette) csücsül a gépén.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.