Hirdetés

Legjobb lelkesítő barát a Thermaltake robot



|

Nem kell egy kis kreatív bolondságért a szomszédba menni a távol-keleten sem.

Hirdetés

Meglátogattuk a Thermaltake tajpeji irodáját és az biztos, hogy ez egy komoly játékos cég, de egyben komolytalan is. A szokásos irodai meló mellett úgy tűnik a vezetőségnek van gondja a kreatív bolondozásra is, ami – szerintünk, akik hiszünk a Silly Tie Day hatalmában – nagyban növeli a céges közösség erejét.

 

Sok mindent kiemelhetnénk, de leginkább a Thermaltake termékekből összeállított robot ragadta meg figyelmünket, egyrészt mert nagy, másrészt meg a liftajtó mellett őrködik, nehéz lenne nem észrevenni. Az installáció felvonultat számos darabot a Thermaltake és a Tt eSport almárka termékpalettájáról (a Tt eSPort az elektronikus harcmezők megszállotjait célzó brand). A lába billentyűzet, a feje elsőre mikrosütőnek látszik, de csalódnunk kellett, bizony az egy kijelzővel egyebeépített ház (amúgy működik is).

 

A harcos robot nemigen mozdul, de nagyban tükrözi az ázsiai játékosok ízlésvilágát, az arrafelé (is) népszerű hősi eposzok és játékok hangulatát. Az album és a videó remélhetően jól tükrözi ezt.

 

Egyébiránt elég sok minden akad a cég irodájában, ami mindenképpen inspirálóan hathat az ott dolgozókra és a szürke munkás hétköznapokat játékosabbá teszi, erről még egy külön cikkben értekezünk hamarosan, sok képpel.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.