Hirdetés

Legközelebb 32 GB RAM-mal támad a MacBook Pro



|

2017-ben csökkenhet a MacBook Pro vételára, illetve 32 GB RAM-mal is elérhetővé válik.

Hirdetés

Bár az Apple csak nemrég mutatta be az új MacBook Pro laptopját, a megbízható Ming-Chi Kuo már most begyűjtött néhány információt a jövő évi modellel kapcsolatban. 

Hirdetés

Úgy néz ki, hogy az Apple 2017-re árcsökkentéseket és hardverfrissítéseket is tervez, legalábbis a MacBook Pro szériát tekintve. 

A jelentés szerint az Apple előszeretettel árazza túl az új MacBookokat, amelyek vételárat aztán fokozatosan csökkenti a későbbi év során. Kuo azt várja, hogy 2017 második felében kezd csökkenni az új MacBookok ára. 

Az elemző szerint a felhasználók nagyobb kedvvel frissítenek majd, ahogy az USB-C és a Touch Bar jobban elterjednek. 

Ami a hardverfrissítést illeti, 32 GB RAM-ra lehet számítani (maximum), illetve kérdés, hogy a Cannonlake processzorokat kiadja-e időben az Intel. 

Ha igen, akkor LPDDR4-es RAM-mal a fogyasztás a jelenlegi szinthez képest 15-25 százalékkal csökkenhet. 

Jelenleg a fogyasztás miatt nincs 32 GB RAM-mal szerelt modell, de ha csak Coffee Lake processzor lesz jövőre, akkor talán 2017-ben sem lesz. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.