Hirdetés

Legyen Ön is hivatásos tuningfanatikus!



|

A Foxconn keresi a tuningfanatikusokat. Mindehhez hardveres és pénzbeli támogatást is nyújtanak. Húzza "szénné" gépét hivatásból!

Hirdetés

A Foxconn által meghirdetett Quantum Force ösztöndíj program lényege, hogy a cég megtalálja a legjobb tuningszakértőket, akik a későbbiekben a K+F csoport segítségére lehetnek, teszelhetik a legújabb -- még fejlesztés alatt álló -- hardverelemeket, bónuszként pedig együttműködhetnek a legnagyobb tuningfanatikussal, Shaminoval.

 

A jelentkezés nagyon egyszerű: első körben csak egy CV-t kell kitöltenünk (innen letölthető: http://www.quantum-force.net/qforcers/Q000000005/) amit az év végéig el kell küldeni a cég számára. Akik átjutnak a rostán, azok minden hardvert megkapnak céljuk eléréséhez, plusz némi készpénz is üti a markukat a folyékon nitrogénes (vagy bármilyen extrém) hűtés összeállításához.

 

A program nem titkolt célja, hogy a Foxconn célzottan olyan alaplapokat fejlesszen ki, mely minden tekintetben a maximumot képes nyújtani, ha extrém tuningról van szó.

 

Akik nem jutnak be az programban, azok számára a vígaszdíj a Quantum Force PowerWall program. Amennyiben rendelkezünk Foxconn MARS alaplappal és úgy gondoljuk, hogy már kihoztuk belőle a maximumot, akkor nincs más teendő, mint beküldeni IDE az elért 3DMark06 eredményt néhány fénykép és képernyőmentés kíséretében. A legjobb három tuningos 1000, 500 és 250 dollár értékű nyeremény (vagy pénz) boldog tulajdonosa lehet.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.