Hirdetés

Lehengerlő kijelző laptopokba



|

A Samsung hamarosan demonstrálja 13,3 colos és 3200×1800 pixeles megjelenítőjét.

Hirdetés

Tegnap a sportos Galaxy S4 piacra dobását tervező dél-koreai gyártó kijelzők fejlesztésével foglalkozó részlege bejelentette, hogy a már elkezdődött kanadai Display Week konferencián hamarosan élőben kívánja demonstrálni a legújabb, prototípus stádiumban lévő paneljeit.


A Samsung Display összesen három kijelzőt emelt ki a felhozatalból: a telefonokba szánt 4,99 colos és 1920×1080 képpontos AMOLED panel elméletileg az Adobe RGB színskála 94 százalékát képes megjeleníteni, a táblagépekbe szánt 10,1 colos és 2560×1600 pixeles LCD általánosságban véve brutális, míg a laptopokba tervezett 13,3 colos és 3800×1800 képpontos LCD már szinte túlzásnak tűnik.

(A kép csak illusztráció)


A tájékoztatás szerint az LCD panelek a jelenlegi hasonló modellekhez képest elsősorban a LED-es háttérvilágítás áramköreinek megnyirbálása miatt 30 százalékkal kevesebbet fogyasztanak. Jó kérdés, hogy a Samsung új megjelenítői mikor kerülhetnek majd tömeggyártásba.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.