Hirdetés

Lehengerlő lesz az HTC Volantis táblagépe



|

5 GB RAM-ot és egybeöntött fém házat kaphat az HTC táblagépe.

Hirdetés

Az HTC az elmúlt években a padlón volt, egy ideje pedig gőzerővel próbálkozik, hogy onnan felálljon. Ennek a következő lépcsőfokaként visszatérhetnek a tabletpiacra, méghozzá nem is akármivel. A mostanában emlegetett HTC Volantis nagy durranásnak ígérkezik, feltéve, hogy az információk róla hitelesek. 

Hirdetés

Az @evleaks úgy tudja, hogy a készülék egy egybeöntött, ezüst színű alumínium házat kap, amibe csúcskategóriás hardver kerül. A Volantis elvileg 64 bites NVIDIA Tegra K1 processzorral, 5 GB DDR3-as RAM-mal, 64 GB belső tárhellyel és egy 5 vagy egy 8 megapixeles hátlapi kamerával érkezhet. 

A 8,9 hüvelykes kijelző minden bizonnyal szintén lenyűgöző lesz, ugyanis 2560 x 1600-as felbontást kínálhat. Az eddigi ellentmondásos jelentések miatt jobb, ha nem veszünk mérget az HTC új táblagépére, de néhány hónap múlva kiderül. Állítólag a Voltantis akár az új Nexus tablet is lehet, ami az Android L-lel jelenik meg, ugyanis az HTC egy ideje együtt dolgozik a Google-lel. 

 

Fotó: AndroidPolice

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.