Hirdetés

Lehet, hogy idén már te is veszel viselhető eszközt



|

A Gartner szerint az ilyen eszközök eladásai 18,4 százalékkal emelkednek idén.

Hirdetés

A viselhető eszközök a gyártók legnagyobb igyekezete ellenére még mindig nem fogynak olyan mennyiségben, mint azt várni lehetett. 

Hirdetés

A Gartner szerint a helyzet 2016-ban változik, ugyanis az elemzők jóslatai alapján idén 274,6 millió ilyen eszköz találhat gazdára, ami 18,4 százalékos emelkedés lesz éves szinten. 

Árbevételben ez 28,7 milliárd dollárt jelent a cégeknek, ebből pedig 11,5 milliárdot az okosórák gyártóinak. 

A viselhető eszközök közül a legnagyobb lehetőség az okosórák előtt áll, azonban a népszerűségük továbbra is messze alulmarad majd az okostelefonokéhoz képest. 

Emelkedik azonban a népszerűsége a fitneszes karkötőknek is, Amerikában az átlagostól is nagyobb mértékben. 

Az idei évben kezdődik meg a VR szektor felemelkedése is az elemzők szerint. Ez az olyan neveknek lesz köszönhető, mint az HTC Vive, az Oculus Rift, a PlayStation VR vagy a Microsoft HoloLens. Állítólag a filmproducerek és a sportbajnokságok is komolyan mérlegelik majd az ezekben rejlő lehetőségeket, de az üzleti szektor is nagyon erős érdeklődést mutat. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.