Hirdetés

Leica Digilux3, te drága



|

Itthon is kapható a 7,5 megapixeles nosztalgia-digigép.

Hirdetés

Már itthon is kapható a neves-klasszikus gyártó nosztalgikus kinézetű, cserélhető objektíves, tükörreflexes masinája. A megjelenés mellett kezelésében is a régiekre hajaz, aki szereti a régies, "analóg" hatású kezelőszerveket, az továbbra is el lesz ájulva tőle. Hiába, a hangulat az hangulat. No és megvan az az előnye, hogy biztonsági őrök és tolvajok egyaránt ócskaságnak nézhetik.

 

digilux3-001.jpg

 

 

Technológiai szempontból sem kell szégyenkeznie a Leica D rendszercsalád első tagjaként debütált Digilux 3-nak. A 4/3-os szabványra épül, melyre már több nagy gyártó is áttért, mivel a digitális képérzékelőkhöz jelenleg ez a legpraktikusabb. A gép a hozzá kifejlesztett objektívvel (LEICA D VARIO-ELMARIT 1:2,8-3,5/14- 50 mm ASPH.) szoros egységet alkot. Optikai képstabilizátor segíti a 7,5 megapixeles LiveMOS képérzékelőt a minőségi képalkotásban.

 

Ára az említett alap objektívvel 650 000 Ft.

 

 

leica14-50mm-001.jpg

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.