Hirdetés

Lelepleződött a leggyorsabb asztali Sandy Bridge CPU



|

Néhány héten belül megérkezhet a Core i7-2700K, amelynek az alap órajele 3,5 GHz.

Hirdetés

Néhány héten belül megérkezhet az Intel első frissítése a Sandy Bridge processzorok felsőkategóriás táborában. A Core i7-2700K az alap 3,5 GHz-es órajelével az eddigi leggyorsabb asztali Sandy Bridge processzor lesz. A közelgő lapkáról a Biostar alaplapgyártó árult el részleteket, amikor az egyik alaplapjához adott ki CPU-kompatibilitási listát.

 

A Core i7-2700K esetében a megnövelt órajel mellett a korlátlan szorzó jelenti a processzor különlegességét: ennek segítségével a tuningmesterek az Intel specifikáción túli órajeleket is elérhetnek. Amikor a Core i7-2700K megérkezik, akkor a mostani 2600K helyébe lép, a leggyorsabb asztali Sandy Bridge CPU-ként a piacon.

 

Sajnálatos módon a pontos megjelenési dátum és az ár egyelőre nem ismert. Annyi bizonyos, hogy az Intel még idén szeretné eljuttatni a boltokba az új processzort, amelynek az ára vélhetően alkalmazkodik majd az Intel árazási szokásaihoz, tehát hasonló lesz az elődéhez: a Core i7-2600K ára jelenleg 317 dollár.

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.