Hirdetés

Lelepleződött az ASUS GeForce GTS 450



|

Egy bolgár forgalmazó weboldalára véletlenül minden felkerült az NVIDIA GeForce GTS 450 ASUS-féle változatáról.

Hirdetés

Véletlenül minden adat felkerült egy bolgár forgalmazó, név szerint az IskamPC weboldalára az NVIDIA GeForce GTS 450-es videókártyájának ASUS által átdolgozott kiadásáról. Természetesen nem sokáig volt életben a kártya adatlapja, amelyet hamar eltávolítottak az oldalról.

 

A kiszivárgott információk mindenesetre megerősítették a korábbi híreszteléseket. Az ASUS ENGTS450 DirectCU 40 nm-es GPU-ja 783 MHz-es órajellel rendelkezik, 192 darab stream processzora pedig 1566 MHz-es órajelen dolgozik. Az ASUS kártyára 1 gigabájt GDDR5-ös memória került, amely 3,6 GHz-en működik, és 128 bites memóriainterfészt használ.

 

 

Összességében egy kellemes kártya lehet a GTS 450 a középkategóriában. 50%-kal több stream processzora van az öregedő, G92-alapú GeForce GTS 250-nél, és egy teljesen új GPU-ról van szó, nem pedig átdolgozásról.

 

Sajnos a kártya ára nem derült ki, azt azonban tudni, hogy valamivel 125 watt alatt fogyaszt. Érdekesség, hogy az ASUS egyéni hűtést tett a GTS 450-re; így az 20%-kal hűvösebb és 35%-kal csendesebb a referenciahűtővel szerelt modellnél. A GeForce GTS 450 a hírek szerint szeptember 13-án érkezik meg hivatalosan.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.