Hirdetés

Lenovo a Forma 1-ben



|

A Lenovo főszponzori megállapodást kötött a Williams F1 istállóval.

Hirdetés

A Lenovo bejelentette, hogy a Forma 1-es világbajnokságban versenyző AT&T Williams csapat szponzora lesz. A megállapodás értelmében a Lenovo számítógépes technológiáját az AT&T Williams csapat mindenféle területen használni fogja, a gyújtásellenőrzéstől a versenyek lebonyolításán át a különböző nyilvántartások vezetéséig.

 

Továbbá a Lenovo számítógépei segítik majd mindazok munkáját, akik az autók fejlesztésével, tesztelésével és gyártásával foglalkoznak. A Lenovo gépei segítik majd a sofőröket a köridők kielemzése-, a vezetőséget a marketing-, a logisztika-, az utazások- és a versenyek tervezése során, az emberi erőforrások, a pénzügy és a stratégia területén, továbbá az ügyfelekkel, szponzorokkal és beszállítókkal való kapcsolattartásban. A Lenovo logója egyaránt megtalálható lesz Nico Rosberg és Alexander Wurz 2007-es versenyautóján is.

 

Frank Williams a Williams csapat vezetője, illetve Alex Burns ügyvezető igazgató bizakodó hangon nyilatkozott a megállapodásról: "A Lenovo egy olyan nemzetközi technológiai vállalat, amely az innováció elkötelezett híve, így kétségkívül segítségünkre lesz abban, hogy tevékenységünk minden egyes területén sikereket érjünk el. A Forma 1-es csapatok nagyban függnek a számítógépes technológiától. Ismerve a Lenovo asztali számítógépeinek és ThinkPad notebookjainak innovativitását, megbízhatóságát és teljesítményét, meg vagyunk győződve róla, hogy a legjobbal lépünk szövetségre".

 

A Forma 1 nem csak teljesítmény, de adat- és számításigényes sport. Ebből kifolyólag a csapatok nem csak az autók fejlesztésére fordítanak jeletős összeget, hanem az információs eszközökre is, amelyek hatékony felhasználása kulcsfontosságú része egy Forma 1-es csapat stratégiájának. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.