Hirdetés

Lenovo Chromebook oktatási célra



|

A ThinkPad X131e módosított változata a Chrome OS-t futtatja majd Windows helyett.

Hirdetés

A Lenovo a ThinkPad márkaneve alatt egy új Chromebookot mutatott be, amelyet kifejezetten iskolákba szán. A notebook a ThinkPad X131e módosított változata, amely Windows helyett a Google Chrome OS-t használja. Az ígéretek szerint a laptop igencsak strapabíró lesz, és adminisztrátoroktól kezdve tanárokon át a diákokig bárkinek megfelel.

A ThinkPad X131e gumírozott külsőt kapott, megerősített sarkokkal, amelyeknek köszönhetően jobban viseli az ütődéseket. A zsanért is megerősítették, amely több mint 50 000 nyitási ciklust visel el - ez igencsak jól jön egy iskolában.

A 11,6 hüvelykes, LED-es kijelző 1366 x 768-as felbontásra képes. Alatta egy Intel processzor és egy 6-cellás akkumulátor található. Az oktatási intézmények már február 26-tól hozzáférhetnek a Lenovo újdonságához, amelynek ára 429 dollártól indul.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.