Hirdetés

Lenovo gépek saját néven



|

A Lenovo bemutatta első, Lenovo márkanév alatt piacra kerülő számítógépeit.

Hirdetés

Az új asztali és hordozható számítógépek a legkorszerűbb processzorokkal és stílusos külsővel, ezüst színű házban kerülnek forgalomba.

A Lenovo 3000 termékcsaládot, és a gépeken található előre telepített alkalmazásokat kifejezetten a kisvállakozások IT költségeinek csökkentésére fejlesztették ki, hiszen náluk minden forint megtakarítás számít. Ezek az alkalmazások, mint például az egyszerűsített hálózati csatlakozás, az automatikus frissítés és a tökéletesített biztonsági alkalmazások segítik a kisvállalkozásokat hogy az IT infrastruktúrális háttér helyett az üzletre koncentrálhassanak.

"Az új Lenovo 3000 modellcsalád egyesíti a ThinkPad-szériákban megtalálható legsikeresebb technológiákat és a legújabb Lenovo fejlesztéseket, amelyekre a PC használója valóban számíthat", mondta Deepak Advani, a Lenovo alelnöke és marketingigazgatója. A Lenovo új számítógépei a teljesítményükhöz igazodó árakkal az ideális választást jelentik még a legkisebb cégek számára is.

Lenovo Care: gondtalan számítástechnika

A Lenovo 3000 számítógépek egy egyedi, könnyen használható, úgynevezett Lenovo Care programcsomaggal rendelkeznek, amely segít a számítógép könnyű működtetésében, és garantálja a gondtalan számítógép-használatot mindenki számára. A Lenovo Care eszközeinek segítségével a PC üzemeltetése jelentősen leegyszerűsödik, az előre telepített programok önjavító képességgel ruházzák fel a gépet. A kritikus rendszerfrissítések eddigi manuális telepítése helyett a Lenovo 3000 gépek felismerik és frissítik a gépen található szoftvereket. Ezeken kívül a Lenovo Care fenntartást támogató tulajdonságai hozzásegítik a felhasználót ahhoz, hogy számítógépe mindig úgy működjön, mintha új lenne.

Lenovo 3000 notebookok

A Lenovo új 3000-es termékvonala új notebokokokat a Lenovo C sorozatot, és új asztali számítógépeket, a Lenovo J sorozatot foglalja magába, amelyek a vállalat díjnyertes ThinkPad és ThinkCentre termékeivel együtt teszik teljessé a kínálatot.

A Lenovo C100 notebookokat olyan kisvállalkozóknak fejlesztették ki, akik megbízható, ugyanakkor erős számítógépet keresnek, vezeték nélküli kapcsolódási lehetőséggel, beépített hibajavító eszközökkel és multimédiás kiegészítőkkel. A stílusos és elegáns megjelenésű új C100-as gépek az ezüstösen csillogó külsőt stabil teljesítménnyel kombinálják.

A mindössze 2,8 kilogramm súlyú és csupán 3,3 cm vastag C100-as gép többféle csatlakozási lehetőséggel és olyan multimédiás képességekkel rendelkezik, mint a sztereó hangszórók, beépített mikrofon, CD/DVD író-olvasó vagy DVD író. Négy USB portot, 3 az 1-ben memóriakártya-olvasót, továbbá firewire és S-video kimenetetet is találhatunk rajta.

A C sorozat tagjait Intel 915GM lapkakészlettel szerelik, amelyhez Pentium M vagy Celeron M processzor választható. A sokat utazók értékelni fogják a 8-cellás akkumulátorral elérhető akár 5 órás működési időt és a Lenovo díjnyertes billentyűzetét is.

Lenovo 3000 asztali PC-k

A Lenovo J100-as asztali számítógépeket olyan kisebb cégek vagy vállalkozók igényei szerint tervezték, akik egy megbízható, könnyen használható, tetszetős PC-t szeretnének. A J-sorozatú gépek letisztult, gömbölyű formákból építkező és oldalsó szellőzővel ellátott házzal rendelkeznek. Olyan hasznos kiegészítők vásárolhatók hozzájuk, mint például a ThinkPlus Preferred Pro USB ujjlenyomat-olvasós billentyűzet.

A Lenovo J sorozatú asztali számítógépei számos különböző konfigurációban lesznek megvásárolhatók várhatóan március elejétől, míg a C sorozatú notebookok április végétől lesznek elérhetők Magyarországon. Mindegyik Lenovo 3000 számítógéphez 1 éves, szervízgarancia jár, amit az IBM díjnyertes szervíze és támogatása biztosít.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.