Hirdetés

Lenovo IdeaCentre: minden egyben!



|

A Lenovo IdeaCentre A600 minden fontos funkciót egyetlen készülékben ötvöz.

Hirdetés

A Lenovo nemrég mutatta be az IdeaCentre A600 készülékét, amelyből háromféle változat rendelhető. Ritkán látni ilyen készülékeket még a lakásokban, amelyek több fontos funkciót is ellátnak egyetlen készülékházban. Az IdeaCentre ugyanis PC és tévé egyben. Az all-in-one készülék 21,5"-os kijelzője full HD felbontású (1920x1080 képpont) és érintőszenzoros gombokkal is rendelkezik. Gyors DDR3-as tárhellyel, a legújabb Intel Core Duo T4200 processzorral, Intel Integrated Graphics X4500 grafikus kártyával, 6 darab USB csatlakozóval és beépített Wi-Fi-vel érkezik a vásárlókhoz. A távirányító is többfunkciós, így VoIP telefonként, air mouse-ként, játékkontrollerként és médiacenter távirányítóként is használható.

 

lenovo-ideacentre-a600-big.jpg
  

A legolcsóbb, 700 dolláros IdeaCentre 2 gigabájtos, 1066 MHz-es DDR3 SDRAM-mal érkezik, míg a 800 és 1000 dolláros nagyobb testvér 3 gigabájttal gazdálkodhat. A Windows Vista Home Premium operációs rendszerű modellek természetesen tárhely szempontjából sem egyformák, így van, amelyik 320 gigabájtot mondhat magáénak, a másik kettő pedig 500 és 640 gigabájton tud adatokat eltárolni.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.