Hirdetés

Lenovo IdeaCentre Q180 - számítógép házimozi helyett



|

Ha az ember jól használható és okosan bővíthető médialejátszót keres, akkor a Lenovo legújabb mini-számítógépe nem is olyan rossz ötlet.

Hirdetés

 

A kis Lenovo számítógép mérete akkora, mint egy külső DVD-író, ám tudása lényegesen komolyabb. Külön érdekesség, hogy egy Atom D2500 processzor és egy Radeon HD 6450A kártya biztosítja erejét, amivel nem nagyon lesz gondunk, ha multimédiás tartalmakat akarunk nézni Full HD minőségben.

A Lenovo IdeaCentre Q180 önmagában is igen meggyőző (4GB rendszermemória, WiFi, 10/100/1000 LAN, beépített kártyaolvasó, USB 3.0, HDMI, VGA, 7.1-es hangrendszer támogatás), de a maximalisták még egy Blu-ray lejátszó egységet is illeszthetnek mellé (az persze nincs benne az alapárban). Azt is megválaszthatjuk, hogy csak 128 Gb-os vagy 750 Gb-os SSD-t takarjon az egyébként igen mutatós ház, és külön távirányítót is vehetünk hozzá, amely teljes billentyűzettel van felszerelve.

Nagyon ígéretes darabnak tűnik a Lenovo multimédiás gépe, ráadásul távirányítóval együtt 100 ezer forint körül szerezhető majd be (ez persze csak átszámított ár).

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.