Hirdetés

Lenyelhető kamera



|

Ceruzahegy méretű az OmniVision új képfelvevő eszköze.

Hirdetés

Elsősorban orvosi felhasználásra készül az OV6920 típusjelzésű CMOS érzékelő, amely mindössze 2,1 x 2,3 milliméter kiterjedésű. Az eszköz gond nélkül elhelyezhető lesz egy parányi, átlátszó kapszula belsejében, amelyet a páciens nemes egyszerűséggel lenyel. A tápcsatornán végighaladó kamera így a betegnek semmiféle kellemetlenséget nem okoz, a diagnózis felállításakkor viszont nagyon hasznos felvételekkel szolgálhat. A lenyelhető változathoz hasonlóan vezetékes tubusokhoz is kiválóan lehet majd alkalmazni az eddigiekhez képest sokkal kisebb méretű és alacsonyabb előállítási költségű lapkát.


A komplett rendszer mindenféle átalakítás nélkül képes kompozit NTSC jeleket kiadni, közvetlenül köthető tehát TV-képernyőre, vagy videofelvevőre. Az OmniVision egyelőre csak mintapéldányokat adott ki, a sorozatgyártás pedig pár hónapon belül indul majd meg - az OV6920 iránt ugyanis már most óriási az érdeklődés.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.