Hirdetés

Lenyílik a REEVEN házának az eleje



|

Szokatlan módon lehet hozzáférni a hardverekhez a micro-ATX-es Koios számítógépházban.

Hirdetés

A REEVEN bemutatta a legújabb, Koios névre hallgató számítógépházát. A micro-ATX-es, kocka alakú ház azért érdekes, mert zsanérok mentén le lehet nyitni az elejét, és így könnyen hozzáférni a hardverekhez. 

Hirdetés

A ház horizontálisan két részre van felosztva. Az alaplap középen fekszik, micro-ATX-es és mini-ITX-es is lehet. A grafikus kártya maximális hossza 340 milliméter, a processzorhűtő maximális magassága 180 milliméter lehet. 

Az alsó részleg tárolja a tápegységet, illetve két meghajtórekeszt. Az egyikben egy pár 3,5 hüvelykes, a másikban egy pár 2,5 hüvelykes adattároló fér el. 

Az előlapi panelen egy további rekesz is van, ami összesen egy 5,25, egy 3,5 és egy 2,5 hüvelykes meghajtót fogad be. 

A szellőzést egy 140 milliméteres előlapi és egy 120 milliméteres hátlapi ventilátor segíti. Felül és oldalt akril ablakok vannak, illetve egy fül a hordozhatóság érdekében. Sajnos a ház ára egyelőre nem derült ki. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.