Hirdetés

Lenyűgöző gamermonitorokkal készül az LG



|

A 2017-es CES-re 4K-s, HDR-képes kijelzőket is magával visz az LG.

Hirdetés

Az LG monitorai már most is a legjobbak közé tartoznak, azonban a gyártó a 2017-es CES-en szeretne a következő szinte lépni - ezért Las Vegasban hamarosan bemutat többek között egy 32 hüvelykes, 4K-s monitort, ami HDR-képes. 

Hirdetés

A HDR-támogatás azért fontos, mert egyre több ilyen tartalom készül, filmek mellett játékok is. A képminőség fokozásának a gamerek is örülnek majd, ráadásul a HDR10 szabvány támogatása egyben nagyobb maximális fényerőt és kényelmesebb video- és fotószerkesztést tesz lehetővé. 

A 32UD99 kijelző IPS panelt használ, több mint 95 százalékos DCI-P3 színlefedettséggel. A HDR-képes konzolokhoz is használható, stílusos külsővel, beépített, Rich Bass technológiás hangszórókkal és USB-C porttal rendelkezik. 

A 32UD99-et több más modell is kíséri majd, például a 34 hüvelykes, 21:9-es képátlóval rendelkező 34UM79M. Ez lesz a világ első Chromecast-képes multimédiás monitora, a multitasking ráadásul egy PC és egy mobileszköz között is megoldható. A készülékek együttes kezelését - egy billentyűzetről és egérről - a Dual Controller Plus funkció segíti, a monitor beállításai egy appon keresztül távolról is módosíthatóak. 

Ott lesz továbbá Las Vegasban az UltraFine 5K és 4K, valamint a 34 hüvelykes, FreeSync-képes, 21:9-es gamermonitor, a 34UC99 is. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.