Hirdetés

Lepipálja a PS4 Neót a következő Xbox One?



|

Ezen felül a fontos Xbox One játékok mind megjelenhetnek majd Windows 10-re is.

Hirdetés

Nagyon úgy tűnik, hogy nem csak a PlayStation 4 konzolból készül új kiadás, az Xbox One-ból rögtön két frissített változat is fejlesztés alatt áll. A The Verge információi szerint az egyik a most júniusban megrendezésre kerülő E3 játékkiállításon mutatkozhat be, és annyiban különbözik az aktuális kiadástól, hogy 40 százalékkal kisebb helyet foglal. A piacra dobása augusztus környékén lehet esedékes.

Hirdetés


Az igazi érdekességet a második modell jelenti. A PlayStation 4 Neo kapcsán is korai információkat közölt Kotaku informátorai szerint a "Scorpio" kódnéven futó modell a japánok új konzoljához hasonlóan erősebb grafikus processzorral rendelkezik, elméletileg akár az Oculus Rift meghajtására is képes lehet.


Ez rendkívül jelentős előrelépésnek hangzik, a következő generációs Xbox One akár a PlayStation 4 Neóban használtnál is gyorsabb GPU-t kaphat. Jelenleg a Sony konzoljában található az erősebb grafikus alrendszer, a Scorpióval felcserélődhet a termékek erősorrendje. A valamikor jövőre piacra kerülő Scorpio további pletykált újdonsága, hogy 500 gigabájtos helyett 2 terabájtos merevlemezt kínálhat.


Végül egy nem hardveres érdekesség: a Kotaku informátorai szerint a zászlóshajó jellegű Xbox One játékok a jövőben mind megérkezhetnek majd Windows 10-re is, az ehhez szükséges szoftveres fejlesztések a "Project Helix" fedőnév alatt futnak. Ezen felül az Xbox One kezelőfelülete elérhetővé válhat a Windows 10-es számítógépeken, feltehetően az Xbox alkalmazáson belül.


(Forrás: KitGuru)

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.