Hirdetés

Lerövidített GeForce GTX 670 a Zotac-tól



|

A micro-ATX-es házakban is elfér a Zotac videokártyája.

Hirdetés

Az NVIDIA GeForce GTX 670-es videokártyájának az egyik érdekessége, hogy a nyomtatott áramköri lap viszonylag rövidnek mondható - ugyanakkor a termetes hűtőegység ezen jóval túlnyúlik, ezért ez az előny semmisé vált. A Zotac úgy gondolta, ideje egy olyan kártyát a piacra dobnia, ami kihasználja a rövid lapot.

 

A ZTGTX670-2GD5TCR001/ZT-60305-10P kódnévre keresztelt grafikus vezérlő egyszerűbben a GeForce GTX 670 TwinCooler néven lesz kereshető. A két darab 80 milliméteres ventilátorral felszerelt kártya hűtőjének ugyanakkor hibája is van: bár a vezérlő rövid lett, valamivel vastagabb is, ezért picit több mint két kártyahelyet foglal el.

 

A Zotac mindenesetre 954 MHz-re tudta emelni a GPU órajelét (1033 MHz GPU Boosttal), a 2 GB GDDR5-ös VRAM-ét pedig 6208 MHz-re. A június 20-án érkező videokártya tökéletes megoldás lehet félúton a HTPC-k és a játékra szánt barebone-ok között.

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.