Hirdetés

Lesz Xbox Scorpio csereprogram



|

A Microsoft lehetővé teszi majd a gamereknek az olcsóbb átállást.

Hirdetés

A jelenlegi tervek szerint 2017 vége tájékán piacra kerül az Xbox Scorpio konzol. Az E3 2016 játékkiállításon bejelentett hardver teljes mértékben kompatibilis az Xbox One és Xbox One S modellekre készült játékokkal, azonban a jelentősen nagyobb számítási teljesítménye lehetőséget ad majd a fejlesztők számára a szebb és jobb, potenciálisan VR-kompatibilis címek készítésére.


Hirdetés


Ugyan az Xbox One S és a Scorpio párhuzamosan léteznek majd a piacon, azonban a 4K felbontású tévékkel rendelkező gamerek esetében érthető, ha átváltanának inkább új hardverre, elméletileg jobban ki tudják vele használni a kijelzőik képességeit. Dave McCarthy, a Microsoft Xbox Services csoport vezetője most a The Daily Star megkeresésére elmondta, hogy mindenképp szeretnék megkönnyíteni a hardvercserét tervező Xbox One-tulajok dolgát, így a viszonteladó partnerekkel együttműködve lesz majd valamiféle hivatalos csereprogram, amely keretében beszámítják az Xbox One és Xbox One S modelleket a Scorpio árába.



Ennél több részletet nem árult el McCarthy, bár jó eséllyel még ő sem tud sokkal többet az akcióról. A Scorpio áráról egyelőre nincs információ, de annyi biztos, hogy drágább lesz az Xbox One S-nél, a spekulációk szerint 500-600 dollár környékén kerülhet majd piacra.


(Forrás: Geek.com)

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.