Hirdetés

Letölthető a 10.7-es Catalyst



|

Elérhető a 10.7-es verziószámú Catalyst driver, elsősorban a többmonitoros rendszereken javít.

Hirdetés

Az AMD mérnökei elkészültek a legújabb, 10.7-es verziószámú Catalyst driverrel, amely már le is tölthető. Elsősorban a többmonitoros rendszereket használók örülhetnek. A csomag némileg javít a pixelek elosztásán az EyeFinity technológia három monitoros rendszerénél.

 

Ezen felül az új Catalyst gondoskodik arról, hogy miközben egy ablakot áthúzunk egy másik megjelenítőre, az oda is érjen: ha esetleg "elhagynánk" az ablakot, a driver automatikusan áthúzza nekünk. Ezen felül azt is megoldja a 10.7-es verzió, hogy a Windows párbeszédablakai ne egyszerre több kijelzőn jelenjenek meg, sőt, az is beállítható, hogy csak az elsődleges monitorra kerüljenek ki.

 

Egy új CrossFire-szolgáltatás keretében már álló módban használt monitort is használhatunk játékra; ez azonban vagy csak egy kijelzőnél, vagy csak EyeFinity módban működik.

 

 

Remek hír továbbá a VLC médialejátszót használóknak, hogy a Radeon HD 4000-es és 5000-es szériába tartozó grafikus kártyák esetén már a GPU is besegít a H.264-es videók lejátszásakor. Emellett több hibát is javítottak, például CrossFire beállítás esetén az ATI Stream teszt már nem működik hibásan.

 

Sajnos maradtak még ismert hibák az új csomagban is, így például a Doom 3-mal és a Quake 4-gyel gondja akadhat annak, aki HD 4700-as kártyát használ Windows Vista alatt. A változtatások teljes listája itt tekinthető meg, maga a Catalyst 10.7 pedig ezen a címen tölthető le a Windows XP, Vista és 7 32, illetve 64 bites változatára.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.