Hirdetés

Letölthető a Catalyst 10.11



|

Az AMD legújabb drivercsomagja WHQL-minősítéssel tölthető. Meglepetésre a HD 6800-as sorozat nincs a támogatott kártyák között.

Hirdetés

Az AMD kiadta legújabb drivercsomagját, amellyel elsősorban a Radeon HD 2000, HD 3000, HD 4000 és HD 5000 sorozatba tartozó grafikus kártyák tulajdonosainak igyekszik kedveskedni. Meglepetésre a Radeon HD 6800-as szériát nem támogatja a 10.11-es Catalyst.

 

A WHQL-minősítéssel érkezett driver a fentieken túl a Radeon HD 3000-es és HD 4000-es sorozatú IGP-ket is támogatja. Az újdonságok a 10.11-es Catalyst csomagban leginkább teljesítménybeli javulásként mutatkoznak meg.

 

A Battleforge-ban a Radeon HD 5800-as kártyákon 3%-os teljesítménynövekedést észlelhetnek a játékosok, attól függetlenül, hogy egy vezérlővel, vagy CrossFire konfigurációban játszanak. A STALKER - Call of Pripyat esetében ugyancsak a HD 5800-as sorozat tulajdonosai örülhetnek: itt 5% teljesítménynövekedés várható.

 

A 10.11-es Catalyst letölthető az AMD hivatalos weboldaláról.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.