Hirdetés

Letölthető a GeForce 260.99-es WHQL driver



|

Több játékban is várható teljesítménynövekedés az új csomagnak hála.

Hirdetés

Elérhetővé vált az NVIDIA legújabb drivercsomagja, a 260.99-es. A WHQL-minősítéssel is rendelkező driver több játékban is teljesítménynövekedést okoz, illetve új SLI profilokat is kínál a korábbi verzióhoz képest. A PhysX szoftver verziószáma 9.10.0514.

 

A driver a GeForce 6, 7, 8, 9, 100, 200, 300 és 400 szériás asztali kártyákhoz, illetve az ION GPU-khoz használható. Az előző, 260.89-es verziószámú driverhez képest teljesítménynövekedést okoz az olyan PC-s játékokban, mint a Civilization V (SLI-ben), Fallout 3, Final Fantasy XIV és az F1 2010.

 

Új SLI profilokkal gazdagodik a Need for Speed: Hot Pursuit, a Star Wars: The Force Unleashed II, továbbá a Fallout: New Vegas. Utóbbi esetében bekapcsolt élsimítással már nagyobb kompatibilitás jár a drivertől.

 

A legfrissebb, 260.99-es WHQL driver letölthető az NVIDIA hivatalos weboldaláról.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.