Hirdetés

Letölthető az új Nero 8!



|

A PlayStation 3-mal és az XBOX 360-nal is együttműködik, beépül a Vistába is.

Hirdetés

nero8_box__.jpg


Azon túl, hogy az új verzió kezelőfelülete belesimul a Windows Vistába, azért néhány újdonságot is kínál a legújabb Nero. A megújult Nero SmartStart igyekszik még egyszerűbbé tenni a munkát és már beépített hírolvasót is tartalmaz. Az előző változatban megjelent Nero Home multimédia szerver funkciója kibővült, most már játékkonzolok számára is képes video folyamot továbbítani, így a PC-n megosztott felvételeket a nagy képernyős tévéhez csatlakoztatott XBOX 360 vagy PlayStation 3 is lejátszhatja. Továbbra is nagy hangsúlyt helyeztek a fejlesztők a multimédia szerkesztésre, így AVCHD (ez a memóriakártyás HD kamerák formátuma) vagy nagy felbontású MPEG-4 anyagok is szerkeszthetők és az eredmény kiírható HD DVD vagy Blu-ray albumba. Több a hangsúly a mentéseken és a biztonságon is, a SecurDisc adatvédelmi eljárás révén például kompatibilis DVD írókkal hardveresen titkosított, jelszóval védett adatmentéseket készíthetünk.

 

 


Az új csomag próbaváltozata letölthető a Nero honlapjáról (www.nero.com), illetve a novemberi PC World lemezmellékhetén is megtalálható lesz majd. Hamarosan részletes tesztet olvashatnak majd lapunkban a megújult alkalmazáscsomagról.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.