Hirdetés

Leváltaná a telefonunkat a Samsung következő okosórája



|

A Samsung következő Gear okosórája már telefon nélkül is teljes értékű lehet.

Hirdetés

Egy ideje már beszélik, hogy az idei az okosórák éve lesz, az Android Wear startjával pedig talán meg is kezdődik az őrület, elvégre az HTC és az LG mellett a Samsung és a Motorola is beszállt az üzletbe. Miközben a Motorola a forma és elegancia jegyében ámulatba ejtette a felhasználókat, addig a Samsung egy másik oldalról fejlesztené tovább az okosórákat. 

Hirdetés

A Korea Herald értesülései szerint a Samsung következő Gear készüléke saját telefonos rádiót kap. A dél-koreai gyártó jelenleg az SK Telecommal egyeztet arról, hogyan oldhatnák meg egy USIM segítségével, hogy az okosóra képes legyen kezelni a vezeték nélküli hálózatot. 

Amennyiben tényleg elkészül a korábban is pletykált, teljesen önálló Gear, akkor ez azt jelenti, hogy részben már az okostelefonoknak állítanak a gyártók konkurenciát. Megfelelő vezérlés biztosítása mellett - nagyrészt - szükségtelenné válhat a telefon, elvégre a telefonálás, az értesítések, jelzések, a navigáció és a fitnesz mindent a kezünkbe ad, amire út közben igazán szükségünk lehet (a gépelést kivéve). Természetesen túlzás lenne azt mondani, hogy a Samsung lecseréli az okostelefonokat, de a jövőre nézve ezek az elképzelések (és az okosékszerek, okoskontaktlencsék) erősen jelzésértékűek. 

Fotó: slashgear.com

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.