Hirdetés

Levedli az oldalát a Roccat új rágcsálója



|

Az új Kiro egy alapszintű, de trükkös gamer egér.

Hirdetés

Bemutatkozott a Roccat legújabb gamereknek szánt egere, a Kiro. Ez egy alapszintű rágcsáló, ami fogási igénytől függően testre szabható. 

Hirdetés

A német gyártó moduláris egerének a jobb és a bal oldala is levehető, és kicserélhető egy mellékelt panelre. 

Fogási igényektől függően így szabadon változtatható, hogy a vissza és az előre gombok az eszköz jobb vagy bal oldalán legyenek. 

Az egyszerű dizájn egyébként egy Omron kapcsolókra épített jobb és bal gombot, valamint egy 2D Titan scrollgombot tartogat, puha borítás alatt. 

Az egér egy 2000 DPI-s Pro-Optic R2 szenzort használ, ami némi trükközéssel szimuláltan 4000 DPI-s szenzort ad a kezünkbe. Ez persze a követési pontosság feláldozásával jár. 

Jó hír, hogy a Roccat a külsőségekre gondolva RGB-s megvilágítást is adott az egérnek. A hardvert egy Turbo Core V2 ARM chip vezérli. 

A rágcsáló november 27-től lesz hazavihető, 49,99 dollárért cserébe. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.