Hirdetés

LevelOne WCS-0040 teszt



|

Beltéri, akár otthoni használatra ajánlja a cég a megfigyelő kameráját, amelyhez asztali állvány is jár.

Hirdetés

A WCS-0040 beállítását vezetékes hálózatról kell elvégeznünk, a Wi-Fi-beállítások véglegesítése után áttérhetünk vezeték nélküli összeköttetésre. Webszemünk fix vagy dinamikus IP-címmel, esetleg közvetlen PPPOE-összeköttetéssel is működhet, így egy ADSL-kapcsolat birtokában önmagában, útválasztó nélkül is szolgálatot teljesíthet, ebben segít a beépített DDNS-kliens is.



A megfigyelési területen pusztán egy böngészővel is követhetők az események, de ehhez alapvető, hogy feltelepítsük az Apple QuickTime csomagot és fontos a Java Runtime megléte is. Alapkiépítésben párhuzamosan háromféle video-jelfolyamot (MJPEG, MP4 és H.264) szolgáltat a kamera, ezek között szabadon választhatunk. A három stream jellemzői részletesen megadhatók, kijelölhető közülük az alapértelmezett, valamint beállítható, hogy a mozgásokra vagy a részletességre koncentráljon-e a kódoló (15 vagy 30 másodpercenkénti képváltás között választhatunk). Mikrofonja révén hangot is továbbít a rendszer, sőt hangot is közvetíthetünk a megfigyelt területre egy kiegészítő hangszóró alkalmazásával. A szokásos tükröző, fejre állító, időbélyeg, szöveg lehetőségek rendelkezésre állnak.

A Java-bedolgozó révén egérrel húzhatunk megfigyelési kereteket a képen, így kizárhatunk az észlelésből olyan területeket, amelyek napszakokkal változnak, vagy nem igényelnek riasztást (például ablak). Nemcsak képi, de hangriasztás is kérhető: mind a zaj növekedésére, mind visszaesésére beállíthatunk eseményt. A készülék képminősége jó, de inframegvilágítással nem szerelték fel.

Adatok:

- IP kamera Wi-Fi- (802.11bgn) modullal
- 1/5 hüvelykes CMOS-érzékelő, 1280×960 képfelbontás (1,3 megapixel)
- Ethernet 10/100 csatlakozás (RJ45)
- Akár egyidejű H.264, MPEG-4 és MJPEG képtömörítés, G.726 hangkodek
- ePTZ, 16× digitális zoom
- Beépített mikrofon, hangszóró-kimenet (jack) intercom funkcióhoz
- Állítható mozgásérzékelés legfeljebb 4 kerettel
- Mozgás- és hangriasztás e-mailben, FTP-, SAMBA- vagy HTTP-feltöltés
- LevelOne CamSecure Lite 1.26 megfigyelőszoftver
- Forgalmazó: Cédrus Kft.
- Ár: 40 000 Ft
- Web: www.levelone.eu

Értékelés:

Előny: jó teljesítmény, mellékelt megfigyelőszoftver
Hátrány: gyengécske állvány, nincs inframegvilágítás

Teljesítmény: 4
Szolgáltatás: 3,5
Ár-érték: 3,5

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.