Hirdetés

Levetron Mach 4: hard core gamer billentyűzet



|

A játékosoknak szánt billentyűzetek spektruma újabb taggal bővült.

Hirdetés

Hirdetés

El lehet játszogatni a hipermarketes billentyűzettel is, hiszen azon is van WASD és iránybillentyűk, illetve az összes lényeges funkciót tudja, de aki egészen komolyan veszi a játékot, az nagyban gondolkodik. A profibb billentyűzetek kiküszöbölik olcsóbb társaik hiányosságait, mint amilyen például a 3-4 billentyű lenyomásakor tapasztalható funkcióvesztés.

A Levetron Mech 4 is a komolyabb kategóriában száll versenybe, és moduláris felépítése miatt könnyen elnyerheti a játékosok bizalmát. Egyrészt a numerikus billentyűzet felkerült a felső élre, de integrálásra került egy potméteres hangerőszabályzó, és az egyedi ízléseknek megfelelően variálható makro gombok. Az egyéb funkciók, mint például az Anti Ghosting, szintén elérhetők, amennyiben kifizetjük a 119.99 dolláros árat.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.