Hirdetés

Lexar pendrive óriási tárhellyel



|

A 128 gigabájtos Echo SE USB-kulcs ideális megoldás lehet mentési célokra is.

Hirdetés

A Lexar Echo SE pendrive-jai eddig 16 és 32 gigabájtos méreteken voltak elérhetőek; most azonban gigantikus tárhellyel érkezik a legfrissebb modell. A legújabb Echo SE USB-kulcs 128 gigabájtos kapacitást kínál, ami rengeteg célra használható.

 

Természetesen adatok tárolására is ideális, azonban talán még jobb lehet mentési célokra. Hiszen egy mai notebookhoz általában egy maximum 128 gigabájtos SSD-meghajtót vagy egy 160 gigabájtos HDD-t kapunk. Ennek gyakorlatilag a teljes tartalma folyamatosan menthető egy ekkora flash meghajtóra.

 

A pendrive-on egy előre telepített szoftvert is találunk, amely az éppen használt fájlokat automatikusan menti, így megkímélve a felhasználót a manuális mentési folyamatoktól. A Windows és OS X operációs rendszerekkel kompatibilis tároló noha biztonságos adatmentést garantál, ezért prémium árat is követel: 350 dollárba kerül.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.