Hirdetés

Lexmark: okosnyomtatók biztonságos merevlemez törléssel



|

Pantone színek és óriástöltetű tonerek 10-05 fős munkacsoportoknak. A Lexmark új multifunkciósában cél a biztonság és jó minőség.

Hirdetés

Az új Lexmark X740-es színes multifunkciós lézernyomtató sorozat vállalatok számára készült, közepes méretű munkacsoportoknak. Most itt jöhetne a sok rizsa a sajtóközleményből, de hagyjuk, úgyis fent van a weboldalon. Sokkal lényegesebb, hogy meglepően ól néznek ki az X740-esek, ügyelnek a színkezelésre és az adatok biztonságos kezelésére is.

 

 

A jól sikerült formatervezés mellett figyelemfelkeltő a nagy méretű, 18 centiméteres színes kijelző, ami már táblagépes hangulatú kezelést tesz lehetővé. Ez divatvonásnak sem rossz, de inkább arra szolgál, hogy a dokumentumkezelési folyamatokba illeszthető legyen a készülék, beépítették a “Forms and Favorites” és a “Scan to email” funkciókat. A „Lexmark Named Color Replacement” alapértelmezett szolgáltatással a vállalatok különböző saját nyomtatási színeket tárolhatnak a következetes marketing arculat érdekében és megadhatnak PANTONE színkódokat is. Nem mellékes, hogy a gép támogatja a IPSec, SNMPv3 és 802.1x hálózati biztonsági protokollokat is, titkosítja a merevlemez tartalmát és ütemezett visszaállíthatatlan adattörlés is beállítható.

 

Egy színesben és fekete-fehérben is 33 lap/perces teljesítményű színes lézer multifunkciósról van szó, mely még duplexben is 22 lap/percet tud. Ajánlott havi terhelése is felmehet havi 10 000 oldalig, egyszeri csúcsterhelésben százezerig is elpöröghet a számláló garanciavesztés nélkül. Az X748de változat és az X748dte csúcskiszerelésű modell is 12000 lapos monokróm tonerekkel táplálható, a színes kazetták kapacitása 10 000, így a költségek alacsonyak maradhatnak. (A netes árak szerint a monokróm toner ár így 4,71 Ft ISO oldalanként, ha csak a kazettát nézzük, de van még a fotóegységnek és a hulladéktoner-tartálynak is fajlagos költsége ezen felül.) Előzetesben úgy tűnik, hogy kevés terhelhetőbb gép van kategóriájában, mint az X748, de nyomtatási költségekben az óriás tonerkapacitással együtt sem biztos, hogy ő a legjobb.

 

Az X740-es sorozat tagjai jellemzően Managed Print Services (MPS) komplett nyomtatási szervizszolgáltatás keretében vehetők igénybe.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.