Hirdetés

Lezárult a Lumix fotópályázat



|

Panasonic digitális tükörreflexes gép illette a valóban kivételes nyertes kép készítőjét.

Hirdetés

Mai napon osztották ki a Panasonic által hagyományosan megrendezett és támogatott Lumix Digitális Fotópályázat díjait, az idei alkalom már a hatodik az annak idején úttörő kezdeményezés indulása óta. A versenyzők természet, portré, utazás és mindennapi életünk témakörökben indulhattak bármely digitális kameratípussal készült művekkel. Négyezer fotóstól közel 50 ezer pályamű érkezett. A zsűri elnöke, Keleti Éva fotóművész külön örömét fejezte ki, hogy az idei képkínálat minden eddiginél színesebben mutatja be fővárosunkat, emellett az idei évben a témaválasztás - szakítva a többéves spontán hagyománnyal - végre nem az élet árnyoldalai, hanem szépsége felé fordul.

 

 

lumixdij2007atado_.jpg

 


Nem csak a nívós zsűri, hanem a közönség is értékelhette a legjobb képeket a fotozz.hu weboldalon, a közönséggyőztesek jutalma kategóriánként egy-egy Lumix DMC-TZ3 ultra zoomos kompaktgép lett. A zsűri döntése alapján osztottak ki egy-egy DMC-FZ8-as készüléket szintén kategóriánként, míg a pályázat abszolút győztese egy DMC-L1 tükörreflexes géppel gazdagabban távozhatott. Idén Kocsó Gábor vehette át ezt a díjat, Szieszta című képéért.


lumixdij2007.jpg

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.