Hirdetés

Lézeres Wi-Fi egér a Targustól



|

Igen precíz illesztésekkel dicsekedhet az AMW58US és noteszgép mellé nem kell hozzá vevőegység.

Hirdetés

A 8,25 centiméteres rágcsáló két alkáli elemmel egy évig teljesít szolgálatot.

A bal- és jobbkezeseknek egyaránt alkalmas mutatóeszköz az OZMO2000 (Ozmo Devices) energiatakarékos Wi-Fi chipjére épül. Nem egy nagy darab eszköz, könnyen hordozható együtt a noteszgéppel, amit megkönnyít az is, hogy - Wi-Fi egér lévén - nem igényel külön rádióvevőt. Lézer érzékeléssel dolgozik és összesen 5 gombot találunk rajta, a kerékkel négy irányban görgethetünk és külön nyomógomb van taszkváltáshoz.

Jelenleg csak Windows 7 alatt támogatott az eszköz használata, akárcsak a nemrég általunk is tesztelt HP Wi-Fi egérnek. A Targus Wi-Fi egér mintegy 50 dolláros utcai árral indul útjára a tengerentúlon.

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.